Nu var det ett tag sen det blev en uppdatering, men ni får inte tro att jag varit oaktiv för det!

Jag har hunnit med Syfestivalen.Där bland annat detta tyg fick följa med mig hem!
Jag blev kär och var tvungen att ta kontakt med butiken jag köpte det från och fråga om jag kunde få köpa mer! När jag fick det bekräftat att de kunde skicka mer till mig vågade jag klippa i det och denna klänning tog form. Jätte enkelt mönster som jag konstruerade efter måtten på en liknande klänning. Superskön är den och supernöjd blev jag!
Stora killen har också varit på kalas med rock tema och denna mössa fick följa med som present!
Den blev väldigt uppskattad av både föräldrar och barn!
Senare på kvällen fick jag ett MMS med en bild på ett sovande födelsedagsbarn och mössan var fortfarande på!På den här bilden får man bortse från den skitiga stolen och fokusera på dynan!
Detta är en beställlningoch jag blev väldigt nöjd!
Lillkillen fick en likadan :)Den här kudden blev en försenad julklapp/Alla hjärtans dag present till min mormor och den blev också mycket uppskattad! "bladen" är i ullfilt och baksidan i en ljusare nyans av gardin satin.I julklapp fick min lillebror på 8år ett "presentkort" på valfri mössa och detta blev resultatet.
Han var väldigt bestämd och visste precis vad han ville ha så jag fick väldigt lite spelrum.
Det skulle stå Schack och den skulle vara schack-rutig, att jag aldrig sett ett sådant tyg i trikå gick inte att acceptera!
Så när jag någon vecka senare var inne på Erikshjälpen och skulle tygspana lite fick jag syn på en barntopp! Om man tittar ser man att mönstret går vågigt, men han blev väldigt nöjd när han fick den!
Jag valde turkosa bokstäver i stället för svarta som han ville och piffade till den lite med en tofs.
Men detta är nog den som blivit sämst på senaste tiden.. Massa små klant fel som ingen annan kanske lägger märke till, men som jag kommer stirra mig blind på!Det här är ett vintage mönster som jag sprang på för någon vecka sedan och tror kan bli något riktigt snyggt! Jag hittade även ett mönster på ett par kostymbyxor som jag tänkt sy till mig.
Så lite ego-sömnad ska jag hinna med i vår!


Annars håller jag på och planerar inför vårmarknader som kommer för att se om jag ska stå och vad jag ska ha med mig. Till marknader blir det lite massproduktion, vilket inte är det roligaste, men det får man igen när man står och träffar kunder!
Jag är lite översocial så jag pratar gärna med alla om allt och ingenting :)Just nu håller jag på med en miniskötväska med skötunderlägg och våtservettsfodral.
Jag hoppas att bli klar ikväll, men jag vet inte om jag hittar något matchande foder här hemma.
Jag får klura ut det där!


Hoppas ni kikar in snart igen!
Jag lovar (inte) att uppdatera bättre!


:?